Rólunk

tumblr_oh0uj45naj1s7jyifo1_500

 

A lakberendezés egy folyton változó közeg. Trendek jönnek, trendek mennek, miközben az emberek egyetlen dologra vágynak:
harmonikus, otthonos, inspiráló épített környezetre, ahol öröm dolgozni, pihenni, együtt lenni.

Ha te is erre vágysz, itt otthonra lelhetsz:
teret adunk a vágyaknak, időt hagyunk a feltöltődésre, ötletekkel támogatjuk álmaid otthonának, kertjének megvalósítását külföldi és hazai példák segítségével.

Inspirálódj velünk!

 

Küldetésünk:

Elsősorban hazai és külföldi otthonok bemutatása minőségi képanyaggal mellékelve.
A vidéki Ház.hu a Facebookra épülő online magazin, amiben az otthontúrák mellett programajánlókat, utazási, kulturális, gasztronómiai tippeket is bemutatunk.

A magazin felületéhez csatolt szolgáltatás:

VidékiShop.hu: a termékválasztékunk kialakításánál törekedtünk arra, hogy a vevőink részére minél nagyobb kínálatot biztosítsunk. Elsősorban konyhai kerámia, porcelán terítékek és ajándék szettek, konyhai és lakástextíliák, papírszalvéták, asztaldekorációs kiegészítők és lakásdekorációs termékek (pl.: kulcsszekrények, ékszertartók, faliórák, kolompok, képkeretek, fürdőszobai kiegészítők, kisbútorok, szezonális dekorációs termékek  stb.) széles választékát kínáljuk. Illetve a termékkínálatunkban fellelhetőek prémium minőségű, francia levendula és natúr szappanok, olasz szappanok valamint a díszcsomagolású tea keverékek is.