Ötletekkel gazdag fiatalos lakás 25 négyzetméteren
Ötletekkel gazdag fiatalos lakás 25 négyzetméteren
Ötletekkel gazdag fiatalos lakás 25 négyzetméteren
Ötletekkel gazdag fiatalos lakás 25 négyzetméteren

Mi mindenre elég 25 négyzetméter?
Van olyan lakás, ahol a konyha alapterülete is nagyobb ennél, akad olyan otthon, ahol két szoba együttes területe 25 négyzetméter és van, ahol ez jelenti a teljes életteret: itt kell helyet találni minden tevékenységnek úgy, hogy a különböző funkciók jól elkülönüljenek egymástól.

A következő lakásban ezt a célt sikerült maradéktalanul megvalósítani. A hosszúkás alaprajzú teret öt (!), jól elkülönülő részre osztották fel: a tárolást biztosító előszobára, az apró, de mégis minden kényelmet biztosító fürdőre, a tökéletes precízséggel megálmodott konyhára (amihez még egy kamraszekrény is tartozik a háztartási eszközöknek), a nappaliétkező térre és a hagyományos, kényelmes ággyal felszerelt hálórészre.


A térbe tökéletesen illeszkedő kisméretű bútorok, a fehér és világosszürke falak mind-mind az optikai térnövelést szolgálják. A konyha és az előszoba színes falrészlete, az előszoba-konyha finom mintázatú padlóburkolata megtöri a fehér és a szürke szín dominanciáját, vidámságot, üdeséget csempészve a lakásba.
A kiindulási alaprajz:

Tervező által megálmodott új otthon – lényeges különbségekkel:

Írta: R. Fonyó Barbara
kep-008
(via)

Ha tetszett az összeállításunk, akkor bátran csatlakozz
A vidéki Ház közösségi oldalához,
melyet ITT is megtehetsz.
Ezáltal nem maradsz le a mesés otthontúráinkról, kreatív lakberendezési ötleteinkről, inspiráló blogbejegyzéseinkről sem!

Köszönjük!